onsdag 2 april 2008

Kursdax,igen


Efter två dagar med klickerutmaning och träning av främmande hund var det skönt att komma hem till Östersund. Trots vintern:-) Peppar har varir med mig på rallykursen. Himlar, så kul det är. Vi tränade några nya skyltar, några gamla skyltar och gamla läxor. Roligt att se att hundarna tycker att det är superkul med rally. Vi avslutade med att köra en hel bana, och all klarade den galant. Vi ses igen mina damer.

Har haft kurs ikväll. Intressant att se hur fantastiskt olika hundar är och ur lika de är. Hänsyn måste tas till varje individ, även förare, och råd och tips måste anpassas. Mitt i allt detta är det skönt att känna att gamla vana "trix" går hem hos de flesta jyckarna. Sedan ska det ju bara till TRÄNING. Vill hälsa alla kursdeltagare att ni är kanonduktiga och ni gör ett jättejobb med era hundar.

Vill också pigga upp er med en bild på Pepparkaka, Långnäsa Wernersson som idag är JÄTTETRÖTT efter Stockholmshelgen. Det tar på att bli stadsfröken.
Nu är det sovdax så nattinatti.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Hej!

Kul att läsa din blogg!

Du sa en gång en kvinna som du rekomenderade här i Umeå, som var duktig i träning. Vad var namnet på henne?

Annars längtar vi till sommaren då vi kan gå på lite drop in träning med hundkul! Tjoho! Fast vi vill nog boka dig för en privatträning också? Hur lång framförhållning vill du ha för sådant?

Ha det gött!
Sofia Göran o Ester i Umeå