torsdag 20 november 2008

Hundägare är ett speciellt släkte


Jag hade träningsgrupp ikväll. Trots det väldigt vintriga vädret - snöfall och halv storm - så var vi runt 10 hundägare som tränade våra hundar. Jättekul. När det är dåligt väder blir det mer begränsat när det gäller vilka övningar vi kan göra. Jag vill ju inte att någon ska börja frysa. Alltså måste det vara god fart i övningarna. Vi gjorde många "nära-övningar" med sitt och följsamhet. Trots ovädret fungerade både hundar och förare himla bra. Ett kanonpass, helt enkelt. Och jag som trodde att jag skulle få stå där ensam.

Peppar har varit på 2 besök denna vecka. Hon gör det väldigt bra och går in för sitt "jobb" med själ o hjärta. Hon har "känt in" varje person hon har haft framför sig och anpassat sitt agerande till var och en. Jag har fått gå in som stöd några gånger men det mesta har hon klarat av alldeles själv. Hon har vuxit flera meter under de här besöken.

Igår och imorse så stoppade jag i Peppar homeopatmedicin som hon har fått efter att Eva - homeopat har gjort en utredning och inlett en grundmedelsbehandling. Jag vill komma tillrätta med framförallt henes öronklåda som kommer och går. Den stör henne. Dessa två piller ska verka under fem veckor sedan får jag och homeopaten göra en utvärdering av resultatet. Verkligen himla spännande. Lovar att rapportera minsta lilla förändring hos den lilla schäferhalvan. Skickar med en blåsbild.

Ha nu en trevlig helg. Det ska jag ha. Skulle ha varit i Sundsvall på utbildning men det blev inställt.

Inga kommentarer: