fredag 25 december 2009

Slutspurt

Japp, så var julen för 2009 över. Vi var både bortbjudna och hade bjudit hem. En hel del mat och umgänge med släkten. Har träffat två systrar som bor på annan ort och det är alltid lika härligt. Går på långa härliga, snöiga skogspromenader med Peppar. Vi har också sprungit några pass. Idag blir det skidåkningspremiär och då är ju Peppar med. Hon brukar springa järnet i början men vi får väl se hur det går idag. Det var ju ett tag sedan sist.

Åååå, vad det är härligt att vara ledig. Hela familjen är riktiga nattugglor och då är det lätt till att morgnarna blir sena. Skönt att vi har en liten gräsplätt att släppa ut hundarna på för att få morgonpinka. Då kan både dom och vi äta frukost innan den vi gör oss klara för morgonpromenaden, eller förmiddagspromenaden om man ska tala sanning.

Mys och ta till vara den lediga tiden (om du har någon) med hunden. Jag tror att hundar, precis som vi mår bra av att kunna slösa med tiden och faktiskt inte ha något speciellt mål för dagen. Ha det gott så länge.

Inga kommentarer: