söndag 28 februari 2010

Snöiga aktiviteter

Tänk att det snöar än. Hur mycket ska det egentligen komma. Ja, det är väl bäst att försöka att se det hela positivt. Igår t ex var Peppar, jag och husse - mini ute och åkte skidor. Efter att vi hade lämnat honom efter ca 2 km (han åkte hem själv) åkte vi själva resten av vägen. Det blev hela 12 km vi åkte. Som grädde på moset så fick vi träna hundmöten samtidigt som vi fick bättre kondition. Vi fick möta 5 hundar, några av dem flera gånger. Vi klarade det galant eftersom lilla fröken Peppar JOBBAR då hon har mig efter sig på skidor.

Idag så tog jag med mig husse - mini och båda hundarna och gick på promenad i skogen. Vi skulle vara ute i max en timme. Trots att snön var halvmeterdjup så blev det en sväng på 2 ½ timme. Det ni. Vi gömde pinnar, pulsade i djup snö, gömde barn och bollar, åkte kana, skickade schäfer mellan oss och kastade hundgodis i snön som kan vara svårt att hitta. Vi hade jättekul alla fyra. Snacka om att hundarna har varit trötta sedan dess, speciellt Curry som har det ganska jobbigt i alla snön.

Har suttit och planerat våren, om den nu kommer. Den finns snart på hemsidan. Vill du gå kurs så är det viktigt att du anmäler dig. Det är redan en grundkurs, en valpkurs och en spårkurs som är fulla. Har försökt att lägga lite större fokus på aktivering. Har planerat in en spårkurser, en aktiveringskurs, en aktiveringshelg och ett träningshelg. Jag hoppas att de blir av, vilket som vanligt beror på hur många anmälningar det blir.

Passar på att tack Svenska skidåkare, curlare, skidskyttar och andra olympier som har gett oss många urhäftiga och spännande situationer under OS. Ett stort grattis till Harguin och Olsson för deras brons.

Oscar Wild skrev : Livet är för viktigt för att tas på allvar.

Ha det gott så länge // Anja

Inga kommentarer: