lördag 18 juni 2011

Tjena Bloggen

Japp, så var det dax att väcka liv i Bloggen igen. Nu var det förskräckligt länge sedan. Ber om ursäkt för det.

Jag mår bra, hundarna mår bra och resten av familjen. Jag har haft så himla mycket att göra med kursverksamheten, träningar, egen träning, tonårsbarn, avslutningar, gammal mamma, äkta man. Men jag har haft kul.

Peppar och jag tränar mycket nu. Spårning, löpning, lydnad, terapihundsbeteenden, samvaro med andra hundar och allmän aktivering. Hon är ju nästan alltid med mig vilket är fantastiskt roligt. Tänker ibland att det kanske blir mycket för henne men hon verkar nöjd. Är frisk och kry bortsett från att det kliar i öronen ibland. Vi har varit på Terapihundsläger i Sundsvall och Antijaktkurs i Stockholm. Jättekul Det blir så tydligt att träning ger färdighet. Fick stopp på Peppar med ett brytord trots ivägskuttande kaniner och en springande katt. Det du, kan du slå det om du har en hund som gillar att jaga. En fantastisk känsla att sådant som man tror på, alltså postiv träning, faktiskt funkar trots mycket svår störning.

Min tanke med Bloggen nu är att försöka få till en dialog med dig som läser den. Kommentera, fråfa, diskutera, tyck till. Jag är ju ganska bra på att tycka saker och det vore roligt att veta vad du tycker. Jag vet ju att ni är några som läser :)

Är nu på sluttampen med kurserna, har en öppen träning kvar och några spårträffar. Har försökt vara noga med att uppdatera hemsidan vad gäller verksamhet i höst.
Kul att du läst. Tack.

2 kommentarer:

Susanne med Bea och Zally sa...

Härligt att du bloggat lite! =) Så spännande att följa vad ni pysslar på med.
Hoppas att vi slipper vänta tre månader på nästa blogginlägg! *ler*

Ser framemot dubbla träningspass ikväll!

Ha det bäst / Susanne med Bea och Zally

Anonym sa...

Äntligen har du skrivit igen!

Jag skulle önska att jag också hade ett stoppord på allt detta med jakt! Vi jobbar på med att försöka få till skvallrandet men det tar tid, matte vill helst att det ska funka på alla dessa hundmöten men se där är vi ju inte ännu! Ha det bra så ses vi!

/ Marianne och Bamse