lördag 27 augusti 2011
Vill ju ge er bildbevis att schäferfröknarna ändå är ganska cool med varandra. Den här bilden är från köket i vår sommarstuga. Där är man ute hela dagen och efter middagsmaten så är man störttrött.

Vilken störtskön bild. En liten valp som just flyttat till sin familj, är för dagen med på utflykt på Andersön. Efter att ha utforskat Storsjön, gått på en liten upptäcksfärd, stökat med Curry och ätit så lägger sig den lilla sötnosen och sover. Underbart. Hon kommer att bli kanon att jobba med.Vi lever och har det bra i allra högsta grad. Har jobbat mycket med att få ihop den lilla hundflocken. Curry är den som har tagit på sig den uppfostrande rollen, hon t o m leker med Chili. Peppar är däremot den stora idolen. Chili och jag har ett äventyr per dag. Det kan vara att hälsa på någon, gå en kort promenad med annan hund, åka buss, vara i stan, träffa syskonen, leka med andra valpar. Men ingen stress. Allt sker i hennes takt.

Är mycket noga med att ge Pepparkakan egen tid. Vi går sköna skogspromenader med knepig aktivering, vi spårar, vi springer och tränar mycket nos i skogen med att leta bollar och andra saker.


Nästa vecka börjar allvaret med kurser, träningar, besök och privatlektioner. Kul och jobbigt på samma gång.


Här är det Chili och Ernst som är i lektagen. De är lika gamla och hade fantastiskt kul.

Även om bilden visar att Chili hänger i Ernsts halsskinn så var de mycket noga med att turas om att brotta ned och vem som skulle jaga vem.


Var rädd om varandra // Anja, Curry, Peppar och Chili.


1 kommentar:

Anonym sa...

Vilka härliga bilder! Vi ses i morgon kväll! Hälsningar Marianne & Bamse