söndag 19 juli 2009

På G igen

Tar nu chansen att skriva en rad när jag kan låna dator av min söta syster. Vi börjar idag vår färd hemåt men låter det ta sin tid. Skönt att inte ha någon brådska. När det gäller vovvarna så är vi mest ute i skogen och lufsar. Mitt ben är mycket bättre men jag har inte vågat springa än. Har plockat två fästingar på Curry men faktiskt ingen på Peppar. Och här dräller det verkligen av dem.

Vi ber just nu om sol eftersom ett väldigt viktigt mål på hemvägen är Leksand sommarland och där är det inte roligt att vara om det är dåligt väder. Inte ens barnen tycker det. Kommer väl dit om några dagar. Har snaggat Curry igen och hon blir så fin. Det som att få en ny hund varje gång jag gör det.Man får ju inte klippa en Borderterrier men det ger jag blanka f-n i. Hon ställs inte ut och tycker dessutom inte om att bli ryckt. Så då blir det hårtrimmern istället och det funkar hur bra som helst.

Peppar har fått ny mat. Hon ska få prova RC schäferfoder för att se om hon kan slippa klådan/eksemen som hon har i öron och på tassar. De är inte jättesvåra men jag märker att det stör henne att det kliar. Håller tummarna för att det ska hjälpa. Det kostade iallafall absoluta skjortan.

Har fått många anmälningar till valp och grundkurs vilket är jätteroligt. Kan idag inte garantera plats på de kurser som börjar V 33. Kan du gå på dagtid däremot så har du plats. Så både du som har anmält och du som ska till att anmäla får gärna tala om ifall dagtid passar bra. Då får du dessutom en liten rabatt.
Har få anmälningar till spår och fortsättningskurserna vilket gör att jag i dagsläget inte kan säga om de blir av eller inte. De kurserna är både roliga att gå och hålla. Så anmäl dig om du känner att det vore något för dig och jycken.

Hoppas att du och din hundkompis har det bra och att ni är rädda om varandra och att ni hittar på kul och nyttiga saker tillsammans. För vår del är det mest vila och motion i form av långa skogspromenader. Både hundarna och jag behöver det. Mina hundar har det ju ganska buzy i vardagen så det gör dem gott att bara få vara hundar en period och inte ha så mycket krav på sig.

Hörs när tillfälle ges. Sköt om er och ah det gott önskar er Anja, Curry och Peppar.

1 kommentar:

Marianne och Cilla sa...

Hoppas ni har det skönt. Det blir säkert jättebra med RC foder, Cilla får nu Germanshepard RC schäfer foder och det är kanon, hon har fått jättefin och tjock päls, ett annat stuk på kroppen och magen fungerar fin fint.Spännande att höra....Det är ju jättedyrt men värt varenda öre, tycker vi.............