torsdag 17 april 2008


Hej hopp, hallonknopp, nu är det snart vår. Äntligen. Har sett tranor, bofink, krokus, tussilago och Curry-borderterrier ligger ute på förstutrappen och solar. Idag har jag också startat en spårkurs och det gör man bara om man verkligen tror på våren. Jag tränar på med båda jyckarna. Besök och terapiträning och promenadträning med båda två. Hundarna känns härliga och lyckliga men är dödströtta på kvällarna. Har så mycket hundjobb och träning nu så det känns som en ynnest att få kosta på sig en riktigt lång skogspromenad med letaövningar och lek som hundarna älskar. Vill också ge er den fantastiska bilden på Peppar och jag som hamnade på förstasidan på Sundsvalls tidnings lördagsbilaga. Ni måste hålla med om att hon är ursöt den lilla pepparkakan. Må så gott och ta vara på livet.

7 kommentarer:

Inger & Folke sa...

Jaaaa hon Är Jättesöt!!...

Puss/ Folke

Emma o Vizzla sa...

Ja tänk va att få jobba med alla möjliga hundar och deras knasiga mattar och hussar dagarna i ända, vilken dröm...:)

Marie & Koira sa...

Jag som trodde schäfrar var tuffa och hårda... hahaha. Vilken häärlig bild!!! Det är kääärlek det! Och ja, visst ska det bli härligt med lite vår och värme! Att få känna skogens härliga dofter och inte behöva vara orolig att man ska trampa ner så djupt att snön räcker över stövelskaftet! :-)

Eva o Taitai sa...

Lilla Pepparpluttan... =)
Det är förtroende det, att sitta så i mattes famn!
Även här gläds vi åt våren, fast på olika sätt. Jag njuter av att snön försvinner o ljuset kommer tillbaka, Taitai njuter av att matte blir mer träningsvillig o så lille Spike då... han avnjuter alla delikatesser som nu kommer fram ur snön.... =/
Ha det gott!!/Eva

Anonym sa...

Underbar bild! Det är äkta kärlek, som det ska vara!!!
Sol o tö-hälsningar från Umeå Sofia Göran & Ester

Milton&Gurre sa...

Fantastiskt härlig bild!
Pepparsnyggingen och AnjaPanja :-)

Johanna & Aska sa...

Vilken härlig bild!